Endret: 31 okt 2016     Opprettet: 9 feb 2011

Dette er internettsidene til Solsiden 7 Boligsameie

Boligsameiet Solsiden 7 ledes av et styre med tre medlemmer og to varamedlemmer. OBOS Eiendomsforvaltning er sameiets forretningsfører.

Hvis du ikke finner informasjonen du behøver på disse sidene må du gjerne ta kontakt med styret på følgende e-postadresse: solsiden7@styrerommet.net

På internettsidene til Solsiden 7 Boligsameie vil du som beboer finne informasjon om boligsameiet ditt som bl.a. vedtekter, husordensregler, årsberetninger, praktisk informasjon med mer.

Boligsameiet Solsiden 7 er ett av seks boligsameier på Solsiden som ligger i Nydalen i Oslo. Boligsameiet består av 82 leiligheter og har adresse Nydalen allé 27 og 29, 0484 Oslo.

De andre boligsameiene på Solsiden er Solsiden 1 Boligsameie, Solsiden 2 Boligsameie, Solsiden 3 og 5 Boligsameie, Solsiden 4 Boligsameie og Solsiden 6 Boligsameie.

Solsiden 7 har sammen med de øvrige boligsameiene på Solsiden et fellessameie (Utomhussameiet) som har ansvar for fellesområder i tillegg til en rekke felles avtaler for bl.a. vaktmestertjenester, renhold og kabel-TV.

For siste informasjon fra styret og aktuelle nyheter, se Nyheter.